Team4Learning

Team 4 Learning on tiimiyrittäjien, valmentajien ja kaikkien tiimioppimismetodeista kiinnostuneiden verkostoitumistapahtuma, joka osallistaa ja yhdistää ihmisiä useilta eri mantereilta.

Tiimiakatemian yhteisö on iso ja kasvaa vuosi vuodelta ja siksi haluamme valjastaa sen potentiaalin ja saattaa kaikki tiimiyrittäjät yhteen, Team 4 Learningin avulla. Kansainvälinen verkosto on voimavara, jonka haluamme tuoda jokaisen tiimiakatemialaisen, alumnin ja valmentajan käyttöön.  Mukaan tapahtumaan saamme tänä vuonna myös kaksi huikeaa Keynote-puhujaa. Perjantai aamupäivästä meitä viihdyttää ja sivistää tulevaisuustutkija Ilkka Halava ja iltapäivästä Vincitin menestystarinan takana vaikuttanut Johanna Pystynen. Tapahtumassa on siis luvassa huikeita workshoppeja, ajankohtaisista puhujia, yhdessäoloa, verkostoitumista ja ennen kaikkea hauskanpitoa.

 Tänä vuonna saimme kunnian järjestää tapahtuman Suomessa, Tiimiakatemian synnyninkaupungissa. Juhlimme myös Tiimiakatemian 25-vuotis juhlavuotta, jonka ansiosta saamme yhdistää kaksi iso tapahtumaa yhdeksi kokonaisuudeksi ja tarjota vieraillemme mahdollisuuden tulla itse näkemään, mitä kaikkea olemme yhdessä saaneet aikaan 25 vuoden aikana.

Team 4 Learning järjestetään 19.-20.1.2018 ja se on yhdistetty juhlaseminaariin (lauantai aamupäivä) ja  Tiimiakatemian 25-vuotis syntymäpäiväjuhlaan, joka järjestetään 20.1.2018. Nämä yhdessä tarjoavat kaksi päivää oppeja, koppeja ja kansainvälisiä suhteita.

5 syytä miksi juuri sinun pitäisi osallistua:

  1. Pääset näkemään ja kokemaan yhdessä Tiimiakatemian 25-vuotisen historian
  2. Pääset tutustumaan erimaalaisiin tiimiyrittäjiin, pinkuista alumneihin
  3. Opit uutta yhdessä kansainvälisten tiimiyrittäjien kanssa
  4. Saat paljon uusia ideoita ja mahdollisia bisnesspartnereita
  5. Olet osa Tiimiakatemian historian isoimpia synttärikemuja ja pääset tapaamaan huipputyyppejä

 

Mitä?

Kansainvälinen tiimiyrittäjyys- ja verkostoitumistapahtuma

Missä?

Jyväskylässä, Suomessa

Milloin?

19.-20.1.2018

 

Team 4 Learning Aikataulu (kaikki oikeudet pidetään)

Perjantai 19. Tammikuuta

8:30 Doors open

9:00  Kick Off

 -Tervetuliaispuhe

10:30 Tulevaisuuden tutkija Ilkka Halava

 -Rising tide: The unbearable lightness of work 

Ilkka Halava is a futurist, business coach and a CEO. He’s been claimed to be the most out-of-the-box thinker in the whole Finland. Ilkka is going to held a interactive keynote about the future of business, entrepreneurship and learning. 

12:30 Lounastauko

14:00 Johanna Pystynen

-Leadership as a service

Johanna Pystynen is a passionate leader and a strategist at Vincit Oy. She played a key role in developing Vincit’s leadership programme LAAS – Leadership as a service. On her interactive keynote she is going to tell us more about Vincit and their individually customized leadership model.

16:30 Yhteenveto

-Mitä opimme ja kuinka se vaikuttaa meihin?

18:00 -> Yhteistä ilmaohjelmaa!

 

Lauantai 20. Tammikuuta

9:00 – 14:00 Exploring Labs

                                            – Kansainväliset treenit

                                            – Lego Serious Play

                                            – Myynnin 101

Ilmoittautuminen workshopeihin aukeaa viimeistään 14.1. Huomaa, että Juhlaseminaari pidetään yhtä aikaa workshopien kanssa, joten sinun täytyy valita, osallistutko johonkin workshopeista vai Juhlaseminaariin!

Toimi nyt ja hanki lippusi: https://www.zupticket.com/ta25