Mukana juhlissa

 

ALENNUKSET:

Ripsibar antaa -20% alennuksen heidän tuotteistaan liikkeissä sekä verkkokaupassa. Tuotteisiin kuuluu mm. meikit, rusketustuotteet ja irtoripset. Käytä alennuskoodia TA25. Jyväskylän liike löytyy osoitteesta Yliopistonkatu 42. Verkkokauppa:  www.wonda.fi

 

Aarre Store Jkl antaa -10% alennuksen kaikista koruistaan. Suomalaista, kaunista designia. Liike löytyy Jyväskylästä osoitteesta Kauppakatu 12. Käytä alennuskoodia TA25. www.aarrestorejkl.fi

 

Parturi-kampaamo Kuutamo antaa lauantain 20.1. kampauksista ja meikeistä -20% alennuksen. Liike sijaitsee Tapionkadulla Jyväskylässä ja numero löytyy nettisivuilta. Mainitse aikaa varatessasi, että olet tulossa Tiimiakatemian synttäreille. http://www.kuutamo.com/

 

JAMK

Lyhyesti ja ytimekkäästi: JAMK on osa Tiimiakatemiaa, ja Tiimiakatemia on osa JAMKia. 

https://www.jamk.fi/fi/Etusivu/

 

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI

Jyväskylän kaupunki mahdollistaa Team4Learning -tapahtuman kaupunkikierroksen, joka on Juhlaviikolla luvassa torstaina!  Sen lisäksi Tiimiakatemia on elävöittänyt Jyväskylän kaupunkia vuosien saatossa erilaisilla tapahtumilla, tempauksilla ja kaupoilla.

http://www.jyvaskyla.fi/

 

POSE OY

Pose Oy on turbiinitalon vuokranantaja, joka on mukana tukemassa Iltajuhlaa. Mitä Tiimiakatemia olisikaan ilman Piipputalon tiloja?

 

JYVÄSKYLÄN ENERGIA

Jyväskylän Energia osana Juhlaviikkoa, vähän virtaa juhliin eikös?

http://www.jyvaskylanenergia.fi/

 

KESKIMAA

Mukana menossa muutamien muiden projektien myötä. Nostetaan Keskimaan malja!

https://www.s-kanava.fi/web/keskimaa/etusivu

 

JES – Jyväskylä Entrepreneurship society

Tuttavallisemmin JESsinäkin tunnettu Jyväskylä Entrepreneurship Society striimaa Team4Learning -tapahtuman perjantain puhujat suoraan Facebook-tapahtumaansa. Hyppää mukaan täältä:

https://www.facebook.com/events/397970067322506/

 

MMA -Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on alan ammattilaisten ja alaa opiskelevien oma yhteisö. MMA pyrkii edistämään myynnin ja markkinoinnin alan arvostusta valtakunnallisella työllään.

MMA tarjoaa jäsenille muun muassa vakuutukset, alan koulutuksia, lakipalvelut, palkkaneuvonnan sekä työttömyyskassan. Opiskelijoille lanseerataan tänä keväänä tämän lisäksi mentorointiohjelma, jossa mentoreina toimii alan konkareita.

Tutustu lisää: http://opiskelija.mma.fi/info

 

HARTWALL

Synttäri-illan juomat janoisille juhlavieraille tarjoaa Hartwall! Pitkäaikaisena kumppanina Tiimiakatemian kanssa toiminut Hartwall on tottakai mukana myös juhlahumussa, jonka lisäksi he saavat myös puheenvuoronsa Iltajuhlan alussa.

https://www.hartwall.fi/

 

KEURUUN LAATUPAINO

Joustavaa painopalvelua Tiimiakatemian osuuskunnille ja muille Tiimiakatemia-mielisille. Keuruun Laatupaino KLP Oy on ollut jo vuosia varma ja luotettava Tiimiakatemian yhteistyökumppani.

https://www.keuruunlaatupaino.fi/

 

PRASOS

Prasos on johtava kryptovaluutta-yhtiö pohjoismaissa, ja se jakaa tietämystään kryptovaluutoista ja muusta siihen liittyvästä Team4Learning -tapahtumassa! 

https://prasos.fi/

 

BRA2

Missä on jatkot? No Brassa tietenkin -let’s mennään!

https://www.facebook.com/BRAJKL/